Zoo Antwerpen lanceert Biobank met stalen van duizenden dieren
De Antwerpse Zoo is van start gegaan met een project om biologische stalen van zo veel mogelijk individuele dieren uit… Lees meer
Het restaurant The Jane van Sergio Herman is in zijn tweede boekjaar reeds de kaap van de 10 miljoen euro gepasseerd. Dat blijkt uit de jaarrekening 2014/2015 die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. Het restaurant draait op volle toeren. The Jane kreeg eerder al twee Michelin-sterrren toegekend.
Sergio Herman maakte eerder faam met zijn restaurant Oud Sluis in Zeeuws-Vlaanderen vooraleer hij met The Jane in Antwerpen een heuse uitdaging aanging. Hij liet daartoe de kapel van het voormalige militaire ziekenhuis in Berchem ombouwen tot een futuristische setting. Met succes. The Jane zit alle dagen afgeladen vol. Reserveren is niet evident. Zelfs al kost een gewoon menu er minstens 100 euro per man.
Volgens de redactie van de website De rijkste Belgen brengt een en ander Sergio Herman een aardige stuiver op. Niet alleen keert de zaak in zijn tweede jaar al voor 50.000 euro aan dividend uit. Het eigen vermogen van de onderneming steeg naar 0,31 miljoen euro.
The Jane wordt gerund door Nick Brill, Hermans voormalige rechterhand in Oud Sluis. De zaak stelt zo’n 45 mensen tewerk.
De Antwerpse Zoo is van start gegaan met een project om biologische stalen van zo veel mogelijk individuele dieren uit… Lees meer
Vandaag lijdt 1 op 10 mensen aan een verslaving. Ook bij bedrijven is het dus niet vreemd dat medewerkers een… Lees meer
Door een joint venture die Initial, deel van de Rentokil Group uit Aartselaar, in 2016 sloot met cws mocht Rentokil… Lees meer
De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 20 april het faillissement van 3 bedrijven uit de… Lees meer
De broers Victor en Maxime Derks zijn de nieuwe eigenaars van slagerij-traiteurzaak Fonteyne in het dorpscentrum van Aartselaar. Maarten en… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen