Nieuws Antwerpen The Jane draait op volle toeren

The Jane draait op volle toeren

The Jane draait op volle toeren

janeHet restaurant The Jane van Sergio Herman is in zijn tweede boekjaar reeds de kaap van de 10 miljoen euro gepasseerd. Dat blijkt uit de jaarrekening 2014/2015 die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. Het restaurant draait op volle toeren. The Jane kreeg eerder al twee Michelin-sterrren toegekend.

Sergio Herman maakte eerder faam met zijn restaurant Oud Sluis in Zeeuws-Vlaanderen vooraleer hij met The Jane in Antwerpen een heuse uitdaging aanging. Hij liet daartoe de kapel van het voormalige militaire ziekenhuis in Berchem ombouwen tot een futuristische setting. Met succes. The Jane zit alle dagen afgeladen vol. Reserveren is niet evident. Zelfs al kost een gewoon menu er minstens 100 euro per man.

Volgens de redactie van de website De rijkste Belgen brengt een en ander Sergio Herman een aardige stuiver op. Niet alleen keert de zaak in zijn tweede jaar al voor 50.000 euro aan dividend uit. Het eigen vermogen van de onderneming steeg naar 0,31 miljoen euro.
The Jane wordt gerund door Nick Brill, Hermans voormalige rechterhand in Oud Sluis. De zaak stelt zo’n 45 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.