The Oval Office Team Het 20-koppige team van The Oval Office.

The Oval Office maakt campagne om Belgisch ondernemerschap te stimuleren

Om het Belgisch ondernemerschap te stimuleren, lanceert de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie de campagne "Booming Belgium". The Oval Office verzilverde deze pitch met hun booming concept, mediaplan en werkte de hele nationale campagne van a tot z uit.

De FOD Economie wil het ondernemingsklimaat bevorderen en lanceert daarom een webplatform met succesverhalen van Belgische ondernemers. Naast de verhalen bevat de website ook praktische informatie over hoe een zaak te starten, financieringsmogelijkheden, etc. De FOD lanceert tot 30 juni een oproep om getuigenissen te verzamelen en nieuwe succesverhalen te delen, en zal in september een wedstrijd organiseren met publieksstemming om de website en de verhalen maximaal zichtbaar te maken.

Lees ook: Communicatiebureau The Oval Office breidt uit naar Duitsland

Dit is een doel waar het Antwerps communicatiebureau The Oval Office heel graag haar schouders mee onder zet. The Oval Office zette deze opvallende campagne in een mum van tijd neer. De goesting en passie van de ondernemers werd doorgetrokken in de radiocampagne, in tal van inspirerende native artikels, display - en print advertising, en ook de integratie in het TV-programma Succes Stories.

Een beeld van de campagne, gemaakt door The Oval Office.