Nieuws Antwerpen Titan Cargo heeft vaste voet aan de grond in Dubai

Titan Cargo heeft vaste voet aan de grond in Dubai

Titan Cargo heeft vaste voet aan de grond in Dubai

titanHet jonge Antwerpse expeditiebedrijf Titan Cargo heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend met Globelink West Star Shipping, één van de grootste logistieke dienstverleners uit het Midden-Oosten.

Titan Cargo
is gespecialiseerd in buitenmaatse lading en algemene expeditie. Het bedrijf werkte al enige tijd samen met Globelink West Star Shipping.

Globelink West Star Shipping vierde vorig jaar zijn 25-jarig bestaan. Het bedrijf uit Dubai  is met zijn meer dan 1000 werknemers actief op verschillende locaties in de Emiraten en de Golf.  Globelink is nu  het commitment aangegaan om op lange termijn met Titan alle logistieke activiteiten in Noord-Europa samen te behandelen en nog verder uit te bouwen. Concreet zal Titan Cargo alle verschepingen, transport en formaliteiten verzorgen in zowel de Benelux als Zwitserland, Frankrijk en Duitsland. Doelstelling is om de  troeven van de Antwerpse haven als centrale hub, zo optimaal mogelijk te benutten.

Titan Cargo is hooguit één jaar geleden opgericht door Peter Huybrechts. Die had er 13 jaar ervaring op zitten bij een expeditiebedrijf dat gespecialiseerd was in de verlading van buitengewone transporten. Ondertussen werkt Peter Huybechts al met zeven personeelsleden. Hij hoopt zijn ploeg in de komende weken nog verder te versterken.

Het gaat Titan Cargo overigens niet alleen om buitengewone ladingen. Het bedrijf neemt ook geregeld gewone containers voor zijn rekening. Bedrijven die geen eigen laadkade of aangepaste vorkliften hebben kunnen in dit opzicht eveneens terecht bij de jonge expediteur. Titan Cargo haalt bv. goederen af en zorgt ervoor dat ze in containers worden geladen. Zo worden bv. geregeld auto’s verscheept naar het Midden-Oosten.

Dat Titan Cargo op korte termijn sterk kon doorgroeien heeft volgens Peter Huybrechts alles te maken met de flexibiliteit, de ervaring en de service van zijn team.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.