Nieuws Antwerpen Turbo Express Koeriers komen altijd op tijd

Turbo Express Koeriers komen altijd op tijd

Turbo Express Koeriers komen altijd op tijd

turboZe staan bekend als de “snelste koeriers van Antwerpen.” Het bedrijf Turbo Express Koeriers uit Merksem gebruikt nooit het flauwe excuus van de files. “Wij slaan er ons altijd doorheen omdat wij de vluchtwegen kennen”, zegt zaakvoerder Mike Ashman.

De markt van de koerierdiensten is vandaag een heus slagveld. Veel bedrijven geven er noodgedwongen de brui aan. De problematiek van de dichtslibbende wegen is echt wel catastrofaal. Alleen de grote ondernemingen en wie als kleine onderneming echt iets te bieden heeft kunnen de harde concurrentieslag nog aan. Het middenveld gaat er helemaal tussenuit. “Wij hebben altijd van onze snelle service een punt gemaakt. Waarbij we onze klanten absolute garanties geven. Indien we vanuit onszelf moeten concluderen dat de opdracht binnen de gestelde tijdstermijn niet zal lukken dan zeggen we dat ook en we bieden onze klanten meteen ook alternatieven aan. Zelfs bij concurrenten. Ik denk dat de mensen die eerlijkheid appreciĆ«ren en daarom later hoe dan ook toch nog naar ons terugkoppelen.”

Turbo Express Koeriers is ondertussen zowat 17 jaar op de markt. Het bedrijf heeft een indrukwekkend groot klantenbestand en draait voluit. “Wij nemen vrachten aan van 1 gram tot 1,5 ton”, zegt Mike Ashman. “Wij beschikken daartoe over verschillende types aan bestelwagens. Wij beleveren trouwens heel Europa.”

Zaakvoerder Ashman zit zelf achter het stuur, heeft twee chauffeurs in dienst en is dringend op zoek naar een derde.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.