userfull

Userfull fuseert met Leuvense IT-partner als laat verjaardagscadeau

BOOM, LEUVEN - IT-integrator Userfull uit Boom versterkte recentelijk zijn marktpositie met de expertise van het IT-bedrijf nSilion uit Leuven. Recent blies het bedrijf uit Boom dertig kaarsjes uit, het lijkt zichzelf een laat verjaardagscadeautje te kopen.

 

“We voelden al snel dat beide bedrijven dezelfde visie over IT en digitalisering delen. Net als Userfull, ontzorgt nSilion hun klanten, en meer specifiek van ambitieuze scale-ups, bij het dagelijkse en strategische IT-beheer”, aldus Robin Talboom, CEO van Userfull.

“Met als doel dat klanten zich volledig kunnen focussen op hun core business en het realiseren van hun missie. Waar nSilion extra kennis meebrengt op vlak van cloud-infrastructuur en security, vullen wij hen verder aan op vlak van procesautomatisatie, custom development en projectmanagement. Met andere woorden, een ideale combinatie om onze gezamenlijke klantenportefeuille nog beter te kunnen ondersteunen”, concludeert Talboom.

LEES OOK. Werknemers Userfull klimmen letterlijk naar de top: “Reaching the next level together”

“We zijn trots dat we voortaan mee deel uitmaken van het Userfull-team. We zien deze fusie als een pad om onze positieve energie verder te laten stromen en daardoor grotere en uitdagende projecten te kunnen opleveren. En we zijn ervan overtuigd dat deze stap zijn vruchten zal afwerpen, zowel voor onze collega’s als voor onze klanten.”, vult Gert Schoubben, bezieler van nSilion, aan.