Nieuws Antwerpen Van Moer Logistics werft 30 man aan

Van Moer Logistics werft 30 man aan

Van Moer Logistics werft 30 man aan

moertheVan Moer Logistics heeft zijn opslagcapaciteit op de Antwerpse Linkeroever aanzienlijk uitgebreid. Er zijn drie bijkomende magazijnen in dienst genomen. Het loodsarsenaal is daardoor verdubbeld tot nagenoeg 300.000 vierkante meter. Daarom is er ook bijkomend personeel nodig. Van Moer Logistics organiseert komende zaterdag een jobbeurs om 30 bijkomende personeelsleden aan te werven.

Het familiebedrijf Van Moer Logistics is aan een volgehouden expansie toe. De onderneming nam daartoe bestaande magazijnen over en bouwde er ook nieuwe. In totaal komt er 157.000 vierkante meter aan bijkomende opslagruimte.

* in Kallo werd 57.000 vierkante meter aan bestaande magazijnen overgenomen.

* de hub van de firma Norbert Dentressangle aan de Kalishoek wordt in verscheidene fasen overgenomen.

* aan de Oudendijk bouwt Van Moer dan nog een extra magazijn van 33.000 vierkante meter.

Daar blijft het echter niet bij. Het bestaande magazijn aan de Hazopweg werd volledig gemoderniseerd en de hoofdvestiging aan de Keetberglaan in Zwijndrecht kreeg een uitgebreide parking van 25.000 vierkante meter.

Van Moer Logistics is in dit opzicht klaar voor de massale verschuiving van de containerbehandeling in Antwerpen van Rechter- naar Linkeroever. De vestiging op Linkeroever heette tot nog toe veeleer een commerciële handicap te zijn dan een voordeel. De plotse herschikking van de havenactiviteiten leidt er evenwel toe dat Van Moer Logistics straks geografisch optimaal gesitueerd zal zijn.

De groeistrategie van de onderneming wordt aangestuurd door de stichter-eigenaar van het bedrijf, Jo Van Moer en de ceo Eric Noterman.

Om die groei verder te onderbouwen wordt zaterdag e.k. een jobdag georganiseerd waarop kandidaat-werknemers rechtstreeks kunnen praten met de onderscheiden business units managers en de verantwoordelijken van de sites. Het evenement grijpt plaats van 10 tot 15 u. op de hoofdzetel aan de Keetberglaan.

Foto: vlnr: Eric Noterdame en Jo Van Moer

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.