Nieuws Antwerpen Vebego bracht alle diensten bijeen in Deurne

Vebego bracht alle diensten bijeen in Deurne

Vebego bracht alle diensten bijeen in Deurne

vebegoMorgen opent Vebego officieel zijn nieuwe hoofdkwartier aan de Luchthavenlei in Deurne. Een aantal diensten waren er al eerder actief maar het gebouw is grotendeels gerenoveerd. De personeelsleden van Reflex kwamen van hun kant over uit Antwerpen naar Deurne.

Vebego is een indrukwekkende groep die als specialist in facility services, personeelsdiensten en gezondheidszorg een snelle expansie doorgemaakt heeft. Vebego staat voor Verenigde Bedrijven Goedmakers, een Nederlands bedrijf dat de Antwerpse markt onderkend heeft als een natuurlijk groeigewest. De groep onder de nieuwe topman Peter Van Montfort stelt vandaag in de brede regio zo’n 2500 (!) mensen tewerk en groeit onverminderd door.

Door die snelle expansie zag het bedrijf de dwingende noodzaak om de eigen hoofdzetel in Deurne te renoveren. Een aantal diensten zat er duidelijk te eng behuisd. “Meteen is beslist om ook alle bedrijven naar Deurne over te brengen”, zegt Annemieke De Bruyne van het bedrijf. “Het gaat dan vooral om Reflex Healthcare People dat samen gezet werd met Care, Assist en Care ID.”

De groep Vebego is het traditioneel altijd om duurzaamheid en milieubehoud te doen. Daar werd ook rekening mee gehouden bij de vooropgezette renovatiewerken. “Wij hebben ons afgesteld op het zogenaamde ‘nieuwe werken’ en het ‘activiteitsgebonden werken’. Wij hebben in dit opzicht alle personeelsleden nauw betrokken bij het concept, de kleurkeuze, de keuze van de namen van de vergaderzalen enz. Waar mogelijk hebben oude materialen een nieuwe bestemming gekregen. Zo caf├ęstoelen voor de flexibele eetruimte, lounges in gerecycleerd materiaal, bestaande stoelen in vergaderzalen enz.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.