Nieuws Antwerpen Veilinghuis Moyersoen gaat internationaal als Auctim

Veilinghuis Moyersoen gaat internationaal als Auctim

Veilinghuis Moyersoen gaat internationaal als Auctim

AARTSELAAR – Veilinghuis Moyersoen lanceert het internationaal B2B-veilingplatform Auctim. Hiervoor werden partnerships en franchisecontracten afgesloten met tal van buitenlandse aanbieders in de veilingsector. Het nieuwe online B2B-platform is een doorontwikkeling van de oude Moyersoen Auctions-website.

De internationalisering van Moyersoen zal gedreven worden door dezelfde krachtige veilingsoftware waar het bedrijf al sinds 2007 op vertrouwde, alleen zal die software nu ook gedeeld worden met internationale partners. De ontwikkeling kwam er onder impuls van de drie zaakvoerders van Auctim: Christophe Moyersoen, Paul Weyers en Nancy Eyckmans.

Professionele verkopers en veilinghuizen uit 130 landen zullen het platform gebruiken om kavels te veilen in opdracht van bedrijven, curatoren of advocaten. De website belooft dezelfde gebruiksvriendelijkheid te behouden als het oude Moyersoen-platform en bovendien zullen de teksten nu in 14 talen beschikbaar zijn.

Auctim richt zich vooral op B2B-kopers, bijvoorbeeld ondernemers die op een voordelige manier hun machine- of wagenpark willen uitbreiden. Af en toe worden er ook kavels aangeboden die een particuliere koper kunnen interesseren zoals een oldtimer, een boot, een exclusief juweel, een kunstvoorwerp of een handig huishoudtoestel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.