Nieuws Antwerpen Verelst zet exclusieve samenwerking op met Niko

Verelst zet exclusieve samenwerking op met Niko

Verelst zet exclusieve samenwerking op met Niko

Op Batibouw, dé bouw- en verbouwbeurs die van 18 tot en met 26 februari plaatsvindt in Brussels Expo, legt Verelst Woningbouw & Renovatie mooie troeven op tafel: een persoonlijke sleutel-op-de-deur-aanpak, Bijna EnergieNeutrale (BEN) woningen. Het gaat over een exclusieve samenwerking met Niko, die resulteert in het aanbieden van een gratis startpakket voor Smart Home én een Verelst onderhouds- en bedieningsapp.

Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de Bijna EnergieNeutrale (BEN) norm voldoen. Concreet betekent dit dat hun E­peil maximaal 30 mag bedragen, terwijl de norm vandaag E50 is.
Wie vandaag al kiest voor een BEN­woning krijgt volgens Verelst CEO Kurt Geens al heel wat voordelen. “Zo ligt onder meer je energieverbruik tot 50% lager, betalen de extra investeringen zich terug door een lage energiefactuur, krijg je gedurende vijf jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing, en realiseer je een meerwaarde op je woning.”

De sleutel-op-de-deur-formule kent volgens Kurt Geens een groeiend succes. “Omdat de klant zelf bepaalt hoe zijn droomwoning eruit zal zien, hoe ze wordt afgewerkt en ingericht. ‘Sleutel-op- de-deur’ betekent bij ons een strikte, snelle planning en opvolging van de werken, correct weergegeven prijzen en realisatie binnen het afgesproken budget. En niet onbelangrijk: één aanspreekpunt dat alles voor je regelt en coördineert.”

De app bevat een module die de klant verwittigt wanneer een toestel onderhoud nodig heeft of aan vervanging toe is. Het is ook mogelijk de energieproductie en het -verbruik op te volgen. Hierdoor merkt hij afwijkend verbruik snel op. In een nieuwe woning worden hiervoor twee intelligente meetmodules aangebracht. Bij renovatie kan de klant het verbruik van een toestel naar keuze opvolgen met het slimme stopcontact. Smart Home beheren, verloopt vlot via het webportaal of de Verelst-app.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.