Foto: Voka Foto: Voka

Veronique Van de Water uitgeroepen tot Plato Ambassadeur 2024 van Voka

Op de Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland in Antwerp Expo is Veronique Van de Water woensdagavond uitgeroepen tot Plato Ambassadeur 2024. Ze haalde het van onderneemsters Femke Lintelo en Evelien Wulteputte, die ook waren genomineerd om een jaar lang boegbeeld te zijn van Plato, het lerend netwerk van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Begin september was al duidelijk dat een vrouw zaakvoerder Kris Van Ingelgem van Antwerp Golf School zou opvolgen. Binnen de werking van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland bestaat Plato al meer dan 30 jaar. Het lerend netwerk brengt groepjes van telkens vijftien ondernemers maandelijks samen onder begeleiding van een mentor, met als doel elkaar te coachen en bij te leren van elkaar.

Lees ook: Drie onderneemsters genomineerd voor Plato Ambassadeur 2024 van Voka

Om de Plato Ambassadeur 2024 te kunnen uitroepen, liep er tot afgelopen zondagavond een online stemronde. Op twee stemmen na klokte die af op duizend unieke stemmen. Uiteindelijk bleek Veronique Van de Water het net te halen voor Femke Lintelo en Evelien Wulteputte.

De nieuwe Plato Ambassadeur is de zaakvoerster van boekhoudkantoor StrateVision.fin uit Aartselaar, dat drie jaar na de oprichting al kantoren heeft in Mechelen, Herentals, Hasselt en Brugge. Intussen heeft haar bedrijf al kantoren in Mechelen, Herentals, Hasselt en Brugge. "Voor deze titel genomineerd worden, was al een eer. Ik ontving berichten van ondernemers uit onverwachte hoek, soms van contacten die ik al even niet meer had gehoord", reageert Veronique. "Evelien Wulteputte en Femke Lintelo zijn twee toffe dames die ook echte ambassadeurs van het Plato-traject zijn. Ik dank mijn netwerk om zo massaal te stemmen. Ik ben fier dat ik de titel van Plato Ambassadeur mee naar huis mag nemen."