Nieuws Antwerpen Voka zet Van Hool in het zonnetje

Voka zet Van Hool in het zonnetje

Voka zet Van Hool in het zonnetje

filip van hooltjeBusbouwer Van Hool uit Koningshooikt kreeg in het kader van de Award@Voka de Economic Impact Award toegekend. Van Hool werd daarmee bekroond voor zijn sterke economische inbreng in de brede regio. Van Hool is met 4500 werknemers een van de grootste werkgevers van de brede regio.

Award@Voka is door Voka-Kamer van Koophandel Mechelen opgezet om het ondernemersschap in de streek te bekronen. Het engagement van de ondernemers heeft ertoe geleid dat de regio zich opgewerkt heeft tot een welvarende omgeving voor vele tienduizenden mensen.

In het kader van die Award@Voka mocht Filip Van Hool de Economic Impact Award toegekend.

De eigenlijke Award Voka ging naar het transportbedrijf Van Dievel uit Mechelen dat in zijn bedrijfsbeslissingen zowel het rendement, het personeelswelzijn als het milieu verrekent. Zaakvoerders Mia, Jan en Louis Wael waren in die mate opgetogen bij de toekenning van de award omdat hun onderneming dit jaar precies 75 jaar bestaat.

De Award International Ondernemen ging naar Purna Pharmaceuticals uit Puurs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.