Nieuws Antwerpen Voor iedere mobiliteitsbehoefte een lease-oplossing

Voor iedere mobiliteitsbehoefte een lease-oplossing

Voor iedere mobiliteitsbehoefte een lease-oplossing

Eén groep die zowel bedrijven als particulieren ontzorgt bij ieder mobiliteitsvraagstuk. Dat is de sterkte van Van Mossel Automotive Group. Naast een sterk dealernetwerk en tientallen carrosserieën beschikt het autobedrijf over een professionele lease-afdeling, bestaande uit verschillende merken. “We slagen erin om voor iedere mobiliteitsbehoefte een lease-oplossing te bieden”, zeggen cco Jan Deknuydt en coo Marc Vandenbergh van International Car Lease Holding, onderdeel van Van Mossel.

Of het nu gaat om personenwagens, bestelwagens, bedrijfswagens en/of fietsen, nieuw of tweedehands, voor lange of korte termijn, professioneel of privé, van grote wagenparken tot het leasen van één auto: met Van Mossel Autolease, J&T Autolease, Westlease en DirectLease beschikt de groep over diverse lease-oplossingen voor iedere mobiliteitsbehoefte.

“Als multimerk leasemaatschappij en zo’n 30.000 voertuigen in beheer nemen we een vooraanstaande positie in”, vertelt Jan. “Samen met onze klanten werken we een plan op maat uit. Zij vinden hier alles onder één dak. Zo kunnen we ook inzake reparatie, verzekering en pechverhelping een meerwaarde bieden. Daarnaast verlenen we voortdurend advies rond bijvoorbeeld de total cost of ownership of vandaag zeer belangrijk: de keuze van de motor.”

Geloof in elektrificatie

Zo telt het lease-aanbod van Van Mossel meer en meer hybride en elektrische wagens. De leasevloot personenwagens van Van Mossel kent zelfs slechts een gemiddelde uitstoot van ruim onder de 100g CO2 per kilometer.

“We willen daarin een voorbeeld zijn”, aldus Marc. “We staan dan ook achter het nieuws van elektrische bedrijfswagens tegen 2026. Dat is volgens ons ook realistisch. Het aanbod zal de komende jaren nog flink toenemen, al zal het nog wel een belangrijke kwestie zijn om ook in infrastructuur te voorzien. Ook daar willen we ons steentje bijdragen. In Q3 ambiëren we om Van Mossel laadpalen op de markt te krijgen.”

Om daar nog een stap verder in te gaan, omringt Van Mossel zich vandaag met de juiste partners om klanten morgen nog verder te servicen in dat elektrificatieverhaal.

Private leasing in de lift

De laatste jaren is er ook een nieuwe tendens ontstaan: mensen willen mobiel zijn en vinden vaak geen alternatief voor een auto. Maar dat betekent nog niet dat je ‘m hoeft te bezitten.

“Online leasebedrijf DirectLease bedient ook privé leaseklanten. Voor veel mensen laat de financiële of familiale situatie het immers niet toe om een wagen aan te kopen. Voor hen biedt dit een gepaste formule om er eentje op langere termijn en zonder zorgen te huren”, besluit het duo.

Van Mossel Automotive Groep behoort tot één van de grootste automotive bedrijven in België als verdeler van 24 verschillende merken. Met de afdeling lease biedt ze een oplossing voor iedere mobiliteitsbehoefte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 1 nieuw faillissement

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 15 juni het faillissement van slechts één bedrijf uit… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.