Nieuws Antwerpen WeFlyCheap.be ook in België op startbaan

WeFlyCheap.be ook in België op startbaan

WeFlyCheap.be ook in België op startbaan

reisWeFlyCheap.be gaat ook  de Belgische reismarkt op.  Het onlinebedrijf zet de scherpste deals in de vakantiebusiness op zijn website. WeFlyCheap blijft voorlopig enkel maar een online gebeuren. Indien de Belgische markt voldoende perspectieven biedt komt er ook een eigen kantoor in Antwerpen.

WeFlyCheap is een Nederlands bedrijf.  De specialisten speuren dagelijks het internet af,
op zoek naar de beste reisdeals. Die worden op een rijtje gezet op de website. Zo moet je als consument nooit meer zelf te zoeken waar je de goedkoopste vliegtickets of een fantastische all-inclusief vakantie boekt.

“In Nederland boekt vrijwel iedereen vakanties of tickets online. In België gaat men nog vaak naar een
fysiek reisbureau. De grootste reden hiervan is dat het digitale gebeuren nog altijd  heel onoverzichtelijk is en men geen aanbevelingen ontvangt van een specialist. Daar willen wij verandering in brengen”, zegt Mike Schroeck van WeFlyCheap.be. “Wij zoeken alle sites af naar de beste deals voor de Belgische markt.  De ene dag vinden wij een fantastische reis naar Spanje voor 299 euro,  de andere dag is dat een vliegticket naar New York voor  379 euro.”

Uit een onderzoek naar e-commerce in België van wijs.be, blijkt dat in 2014 slecht 30% van de
Belgische bevolking frequent online aankopen deed. 19% van alle Belgen deed nog nooit een online
aankoop. Uit dit zelfde onderzoek blijkt ook dat 40% van Belgen met thuis internetverbinding, online
onderzoek doet of inspiratie opdoet naar oa. reizen, producten en merken, waarna 77% naar een fysieke winkel gaat om de aankoop te doen.

Uit passie voor reizen hebben Ruud Raaijmakers en Eelko van Drongelen WeFlyCheap.nl opgericht. De
lust voor reizen is ontstaan tijdens hun studie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Een aantal fantastische ervaringen in het buitenland smaakten al snel naar meer en dat kostte veel geld. Dat was het moment waarop zij op zoek zijn gegaan naar vakantiedeals met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

In enkele jaren tijd hebben ze alles geleerd over het boeken van goedkope tickets en vakanties en daarbij ontdekten ze dat er veel geld te besparen is door goed te zoeken, flexibel te zijn en slimme trucjes toe te passen. Daarmee zijn Ruud en Eelko tot de succesvolle formule gekomen, namelijk door het traditionele model –waarbij de klant bestemming en vakantiedata opgeeft – om te draaien. WeFlyCheap.nl toont uitsluitend combinaties van bestemming en vakantiedata die voor een heel voordelige prijs te boeken zijn. Inclusief handige tips om de geboekte vakantie nog voordeliger te maken. Het concept van WeFlyCheap is om zoveel mogelijk goede vakantiedeals te vinden en te plaatsen zodat iedereen hiervan kan profiteren. WeFlyCheap.nl biedt alle soorten vakanties. Van stedentrips, pakketreizes tot  wintersport en verre reizen.

Het is nu afwachten in hoeverre WeFlyCheap ook in België van de grond komt. In functie daarvan komt er allicht ook in Antwerpen een fysiek reisbedrijf. Voorlopig screent een ex-personeelslid van Travel Bird de Belgische markt. Die moet finaal uitmaken of WeFlyCheap.be al dan niet een succes kan worden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.