Nieuws Antwerpen Winkelen in Brasschaat met Miss Peregrine

Winkelen in Brasschaat met Miss Peregrine

Winkelen in Brasschaat met Miss Peregrine

miss-peregrine_koopzondag-brasschaatDe gemeente Brasschaat is bijzonder trots dat Tim Burton, de Amerikaanse regisseur, producent, kunstenaar, schrijver en dichter, het Brasschaatse Torenhof koos om zijn laatste film, Miss Peregrine’s home for peculiar children, op te nemen. Brasschaat zet dit graag in de schijnwerpers en organiseert op zondag 13 november een koopzondag die volledig in het teken staat van Miss Peregrine. Die rol wordt in de film gespeeld door de Franse actrice Eva Green die vooral bekend is als Bondgirl in Casino Royale (2006).

De lokale handelaren zullen hun winkels open houden tussen 13 uur en 17 uur. De Bredabaan wordt voor de gelegenheid autovrij gemaakt tussen het gemeentehuis en het Armand Reusensplein en Brasschaat brengt animatie voor jong en oud. Zo kom je steltenlopers en figuranten uit de film tegen, bots je misschien wel op een vuurspuwer of loop je langs de mysterieuze man zonder hoofd. Er komt een spiegelpaleis, een kleefmuur, een springkasteel, een speleobox én allerlei eet-en drankstanden. Er valt dus komende zondag van alles te beleven in Brasschaat.

Tijdens deze zondagopening met als thema Miss Peregrine kunnen bezoekers ook kans maken op één van de vele filmtickets die worden verloot om de film in de bioscoop te gaan bekijken.

Brasschaat plant trouwens nog drie zondagopeningen:  4, 11 en 18 december.
En zaterdag 3 december doet de Sint er zijn intrede.
De eindejaarsperiode wordt ingezet met de gezellige sfeerverlichting in de winkelstraten en het winterdorp dat open is van zaterdag 3 december tot en met zondag 8 januari. Tal van ludieke acties, met Kerstmannen in het straatbeeld staan dan op het programma. Binnenkort meer hierover op de website van de gemeente Brasschaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.