Nieuws Yana Van Rillaer en Mike Loverie lanceren eigen kledingmerk VENT wear

Yana Van Rillaer en Mike Loverie lanceren eigen kledingmerk VENT wear

Yana Van Rillaer en Mike Loverie lanceren eigen kledingmerk VENT wear

De afgelopen jaren hebben Yana Van Rillaer en Mike Loverie vier kledingwinkels geopend. Drie Follie damesboetieks in Aartselaar, Bornem en Hove, alsook één VENT store herenboetiek in Aartselaar. Vanaf vrijdag hebben ze ook hun eigen kledingmerk: VENT wear.

“De plannen om een eigen gelimiteerde collectie uit te brengen onder het merk VENT wear lagen vanaf de start reeds op tafel, maar kregen vertraging door de gezondheidscrisis”, zegt Mike Loverie. “We wilden een lijn van t-shirts en sweaters uitbrengen voor zowel heren als kids. In dat opzicht zijn we aan de slag gegaan met items die subtiel het opschrift VENT hebben voor de heren en VENTJE voor de kids.”

Vanaf vrijdag 26 november ligt VENT wear in de winkelrekken bij VENT store in Aartselaar en bij Follie in Bornem en Hove. Ook online is de nieuwe collectie te bestellen.

“Onder het mom van twinning is winning vinden we het een heel fijn cadeau voor de feestdagen”, zegt Yana Van Rillaer. “Afgelopen weekend hebben we een photoshoot georganiseerd en dan zie je meteen dat vader en zoon het super vinden om samen hetzelfde aan te trekken, zonder dat het too much wordt. Uiteraard is de collectie niet enkel bedoeld om als duo te dragen, maar het kan zeker!”

Begin december worden alle winkels aan binnen-en buitenzijde ingericht door Atelier Sören Van Laer uit Bornem om maximaal de kerstsfeer uit te dragen. “Ons doel is om de mensen maximaal een écht kerstgevoel mee te geven in deze coronatijden, of ze nu bij ons komen winkelen of gewoon voorbijwandelen”, zeggen Yana en Mike in koor.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.