Nieuws Antwerpen Zowizoo zit in ’t nieuw en zet levenswerk van oprichters voort

Zowizoo zit in ’t nieuw en zet levenswerk van oprichters voort

Zowizoo zit in ’t nieuw en zet levenswerk van oprichters voort

2020 was een absoluut horrorjaar voor Zowizoo. Niet alleen vielen de vele animatieweekends en evenementen van de dierenspeciaalzaak in Kontich in het water, ook namen zaakvoerders Audrey en Kristof afscheid van de oprichters: Audrey’s mama Myriam en Kristofs papa JP. Na een maand verbouwingen is het duo echter klaar voor een nieuw hoofdstuk.

Zowizoo heeft een flinke metamorfose ondergaan. Er is meer parkeer- en winkelruimte – goed voor 2.000 m2 – en er werden bredere gangpaden gemaakt zodat ook minder mobiele klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Daarnaast zijn er extra doggy washes en werden nieuwe inspiratiehoekjes voor de bezoekers ingericht.

“Voor alle duidelijkheid: wát we doen, is niet veranderd. De passie, onze service en aanbod, de smile voor onze klanten, het familiale karakter: dat is er nog allemaal. We blijven ook food en non-food items aanbieden voor honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren”, vertelt Kristof. “Alleen past het jasje van de vernieuwde winkel nu nog beter bij het verhaal.”

Ode aan oprichters

De heropening is een kers op een bitterzoete taart, want in 2020 verloren stiefbroer en -zus Kristof en Audrey elk een ouder. Myriam en JP, die de dierenspeciaalzaak in 2005 hebben opgericht, kregen alvast een mooi plaatsje in de vernieuwde winkel.

“Het werk en de visie van mama en papa proberen we vandaag zo goed mogelijk verder te zetten. 90% van wat we als familie hadden besproken en beslist – want uiteindelijk zijn we hier al jarenlang mee bezig – is ook gerealiseerd. Op de overige 10% hebben Audrey en ik onze stempel gedrukt”, aldus Kristof.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.