LIEVER LOKAAL PROV ANTWERPEN

1.400 handelaars nemen deel aan de eindejaarsactie Liever Lokaal

Maar liefst 40 steden en gemeenten in de provincie Antwerpen nemen van 9 december tot 15 januari deel aan de eindejaarsactie Liever Lokaal.

Op 9 december wordt het officiële startschot gegeven voor de eindejaarsactie Liever Lokaal. Met deze nieuwe campagne wil de provincie Antwerpen inwoners motiveren om ook tijdens de eindejaarsfeesten lokaal te shoppen. Volgens het provinciebestuur zijn de lokale handelaars immers van groot belang, niet alleen voor de economie maar onder meer ook vanwege hun onmisbare rol in de leefbaarheid van buurten, dorpen en steden. Met Liever Lokaal wil de provincie Antwerpen de verbondenheid in de gemeenschappen versterken en laten zien dat lokale winkels de ruggengraat vormen van de samenleving.

De eindejaarsactie wordt uitgerold in 40 steden en gemeenten in de provincie Antwerpen, goed voor 1.400 deelnemende handelaars. Consumenten die hun eindejaarsaankopen lokaal doen, kunnen prijzen winnen door simpelweg met de wedstrijdapp de QR-code bij de lokale handelaar te scannen.

Info: http://Ikkooplokaalindeprovincieantwerpen.be