Nieuws Kempen Astrid Leyssens dingt mee naar titel van Marketer of the Year

Astrid Leyssens dingt mee naar titel van Marketer of the Year

Astrid Leyssens dingt mee naar titel van Marketer of the Year

astrid_leyssensAstrid Leyssens van Ecover dingt mee naar de titel van Marketer of the Year, een initiatief van STIMA (Stichting Marketing) in samenwerking met Trends en Trends-Tendances.

Astrid Leyssens is sinds 3 jaar marketingmanager bij Ecover en was voordien 4 jaar strategic brand manager bij Cartamundi en daarvoor 3 jaar senior product manager bij Bonduelle. Zij kreeg marketing met de paplepel mee: haar mama was hoofd van de consumer marketing bij Bayer en had ook nog bij Procter & Gamble gewerkt.

Ecover bestaat dit jaar 35 jaar een voerde onlangs nog de huisstijlaanpassing door.

STIMA (Stichting Marketing) is het belangrijkste Belgische forum voor marketingdenkers en -doeners en telt meer dan 1200 professionele leden. De titel STIMA Marketer of the Year bekroont mooie verwezenlijkingen op marketinggebied en moet het marketingvak promoten bij het brede publiek. De kandidaten worden door een jury geëvalueerd, maar ook marketingmensen, leden van STIMA en de lezers van Trends kunnen tot 31 oktober hun stem uitbrengen.

Naast Astrid Leyssens van Ecover zijn Vincent De Dobbeleer (Eneco), Didier Neyt (AS Adventure) en Peter Pintens (Douwe Egberts) de andere Nederlandstalige kandidaten voor de titel.

De uitreiking van de titel Marketer of the Year gebeurt op 19 november.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer