Nieuws Kempen Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde uit Beerse opende een nieuwe vestiging in Mol. De Kempische zwembad- en outdoorspecialist vult hiermee een regio in waar het nog niet aanwezig was. “Zo hoeven onze klanten niet langer naar onze winkels van Genk of Berlaar te rijden”, zegt medezaakvoerder Ingrid Heylen. De nieuwe vestiging ligt aan de Tortelstaat in Mol.

“Mol was voor ons nog een missing link, voor onze klanten van Noord-Limburg en het zuiden van de provincie Antwerpen. We verkopen specifieke producten voor het onderhoud van zwembaden, zoals ontsmettingsproducten, pH-pakketten, meetapparatuur, onderdelen”, zegt Ingrid.

Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de verkoop aan zelfbouwers. “Doe-het-zelvers die hun zwembad zelf willen metselen, kunnen bij ons terecht.” Zo wordt een zwembad in je eigen tuin plots budgettair interessant. Doorheen de jaren zag Badweelde de interesse voor zwembaden gestaag groeien. Naast zwembaden biedt Badweelde een compleet outdoor-gamma met jacuzzi’s, infraroodcabines en alles voor de buitenkeuken.

Badweelde heeft al twee topzomers achter de rug. De warme zomers deden veel mensen kiezen voor een zwembad in de tuin, en de afgelopen zomer bleek dat een prima keuze te zijn door de coronacrisis.”Corona zorgde ervoor dat mensen niet op vakantie konden, en zo bleef er budget over om een zwembad te overwegen.”

Badweelde is in 1985 opgericht in Weelde. Het bedrijf heeft intussen 4 vestigingen in België (Berlaar, Genk, Beerse en Mol) en één in het Nederlandse Kessel. Sinds de start is Badweelde uitgegroeid tot één van de grootste zwembadbouwers in de Benelux.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.