Nieuws Kempen Best in Graphics investeert in nieuwe laadpalen dankzij EcoFusion

Best in Graphics investeert in nieuwe laadpalen dankzij EcoFusion

Best in Graphics investeert in nieuwe laadpalen dankzij EcoFusion

Drukkerij Best in Graphics draagt de ecologische voetafdruk hoog in het vaandel en investeerde onlangs in nieuwe laadpalen om de omschakeling naar een volledig elektrisch wagenpark vlot te laten verlopen. Na het succesvol plaatsen van zonnepanelen, was het een logische keuze om ook voor de laadpalen in zee te gaan met EcoFusion. “We hebben vertrouwen in EcoFusion en geloven in de producten die ze ons aanbieden”, zegt Stephan Beyens, zaakvoerder van Best in Graphics.

Best in Graphics is een drukkerij uit Beerse met de focus op professioneel drukwerk. “Dit jaar vieren we de twintigste verjaardag van de drukkerij”, zegt Didier Beyens, zoon van Stephan en medezaakvoerder van Best in Graphics. “We doen vooral drukwerk voor uitgeverijen en de industriesector. Van kleine tot grote boeken. Hierbij begeleiden we onze klanten van A tot Z”, vult Didier aan.

Succesvolle samenwerking

Als bedrijf word je verplicht om te investeren in een elektrisch wagenpark alsook de bijhorende laadpalen. “Sinds het begin hebben we vaarwel gezegd tegen diesel en hebben we geïnvesteerd in hybride wagens”, zegt Didier. “Momenteel kan ik als sales 1000 kilometer rijden met mijn auto waarvan de helft elektrisch. In de toekomst zal dit volledig elektrisch zijn. Deze investering is een toegevoegde waarden binnen duurzaam ondernemen”, vult hij aan.

Na het succesvol plaatsen van zonnepanelen, was het een logische keuze om ook voor de laadpalen in zee te gaan met EcoFusion. “We hebben vertrouwen in EcoFusion en geloven in de producten die ze ons aanbieden”, zegt Stephan. “Het is een top bedrijf op gebied van service. Zo zullen we onze nieuwe laadpalen ook makkelijk kunnen volgen via een bijhorende applicatie.”

EcoFusion ondersteunt bedrijven die stappen zetten richting duurzaam ondernemen. “We bieden energieadvies en -oplossingen aan en staan klaar om bedrijven te ondersteunen in elke stap van het proces. Van het plaatsen van airco warmtepompen en zonnepanelen tot de aanleg van laadpalen”, zegt Hans Den Ouden, zaakvoerder van EcoFusion. “Door de vlotte samenwerking met Best in Graphics hebben we een langetermijnrelatie opgebouwd met wederzijds vertrouwen. Het plaatsen van de nieuwe laadpalen maakt deze band alleen maar sterker.”

Duurzaam ondernemen

“We willen de laadpalen ook openstellen voor de industriële zone in de buurt”, legt Stephan uit. “Het moet geen verdienmodel zijn, maar we hopen zo de investeringskost terug te krijgen en bieden tegelijk ook een goede service aan onze industriële buren waardoor we meer naamsbekendheid krijgen, van een win-winsituatie gesproken.” Best in Graphics heeft goede vooruitzichten. “Tegen 2025 willen we ons personeel, waarvan al 50 procent elektrisch rijdt, volledig laten overschakelen naar elektrisch rijden”, zegt Didier. “EcoFusion blijft daarbij onze partner in alle stappen richting duurzaam ondernemen.”

EcoFusion is een ervaren installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en airco-warmtepompen die voor een totaalontzorging gaat.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.