BMW Juma

BMW Juma zamelt al golfend 5.000 euro in voor vzw Beter

BMW Juma overhandigde een cheque van net geen 5.000 euro aan de vzw Beter. Dat geld werd ingezameld tijdens de jaarlijkse Juma Golf Cup die de autohandelaar vorige week organiseerde. Met het verzamelde bedrag strijdt vzw Beter tegen lege brooddozen.

De BMW Juma Golf Cup is een jaarlijks golftoernooi dat georganiseerd wordt door BMW & Mini Juma. De autohandelaar met vestigingen in Mechelen en Leuven wil zo een dag vol sportieve uitdagingen en waardevolle ontmoetingen aanbieden aan golfers. Maar met het initiatief wordt ook het goede doel gesteund. Dit jaar gaat de opbrengst naar de vzw Beter.

“In de regio rond Brussel, Mechelen en Leuven zet de organisatie zich in om het probleem van lege brooddozen aan te pakken, en dat vooral op de lagere school”, zegt Gunter Van Lent van BMW Juma. “Ze streven ernaar om kinderen een voedingsrijk middagmaal aan te bieden. Want wie goed eet, is gezonder. En dat leidt dan weer tot hogere slaagkansen op school en dus ook op betere kansen in het algemeen.”

Met het toernooi, dat plaatsvond op de Winge Golf & Country Club in Tielt-Winge, werd een bedrag van 4.890 euro ingezameld. “De cheque werd inmiddels overhandigd aan de vzw Beter, die zo voor heel wat gevulde brooddoosjes kan zorgen”, klinkt het.