Inge Godts en Peter Schollaert – oprichters van BoostFactor Foto: RR

BoostFactor introduceert innovatieve leer- en spelvorm tijdens regionaal productienetwerk bij DAF Westerlo

BoostFactor introduceerde Task Master, een vernieuwende leer- en spelvorm, tijdens Etion-productiebijeenkomst vrijdag bij DAF Westerlo. Regionale bedrijfsleiders kregen de unieke kans om zelf de impact van spelvormen te ervaren, waarbij vaardigheden als veiligheids- en kwaliteitsdenken, samenwerking, besluitvorming, feedback en probleemoplossend denken centraal staan.

"Vaardigheden zoals 'Stop-Denk-Handel veilig, open communicatie, feedback en samenwerken worden niet echt geleerd door kennisoverdracht, maar vooral door experimenteren, reflecteren en leren uit deze ervaringen", zeggen Inge Godts en Peter Schollaert, oprichters van BoostFactor. "Aan de hand van ervaringsgerichte spelvormen willen we de bedrijfscultuur versterken. Deelnemers beschrijven de spelvormen als inspirerend, confronterend, verbindend en plezierig."

BoostFactor ontwikkelt spelvormen en integreert deze in cultuur-, team- en leiderschapsbegeleidingen. "De spelvormen zijn universeel en geschikt voor alle teams, afdelingen tot en met volledige organisaties met meer dan 1.000 medewerkers. De spelvormen kunnen naadloos worden geïntegreerd in personeelsdagen en veiligheidsevents", klinkt het nog.