Haacht
Iconisch café opent opnieuw de deuren: “We kregen het niet over ons hart om het gebouw plat te gooien”
Na enkele jaren gesloten te zijn heropende in Haacht het legendarische Kaffee Claude maandagochtend de deuren.
Brouwerij Haacht in het rood door forse kosteninflatie
"De verkoop in Frankrijk blijft sterk stijgen en neutraliseert de daling in België en export", klinkt het bij Brouwerij Haacht.
Matti en Katrien toveren hun restaurant om tot ijssalon: “Voortaan doen we alles zelf”
Katrien en Matti hebben in alle stilte hun brasserie omgetoverd tot een ijssalon.
Vriendinnen inspireren elkaar om duurzaam te ondernemen: “Zelfs luxueus cadeaupapier is gemaakt van gras”
Deze vriendinnen en jonge onderneemsters inspireren elkaar om duurzaam en afvalvrij te ondernemen.
Dries maakt carrièreswitch van de uitvaartdienst naar de frituur: “Ik miste het sociale aspect”
Het zijn grote schoenen om te vullen, maar Dries Louagie neemt frituur Thierry Frit van uitbater Thierry Duson over.
Langst zittende cafébaas van de gemeente laat dorpscafé over: “De afgelopen twee jaar werkte ik zeven dagen per week”
Na onlangs door personeelsproblemen nog zijn restaurant in Haacht te hebben moeten overlaten, stopt Vincent ten Hove na 23 jaar ook met zijn gekende dorpscafé om zich volledig te wijden aan zijn resterende horecazaak, taverne Den Dijk.