Nieuws Kempen Bouw en horeca prominent aanwezig bij falingen

Bouw en horeca prominent aanwezig bij falingen

Bouw en horeca prominent aanwezig bij falingen

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft vanmorgen in totaal 8 falingen uitgesproken. Opvallend is het aandeel horecazaken en bedrijven in de bouwsector. In geen enkele onderneming waren nog werknemers in dienst.

Cateringbedrijf P&S Entertainment bvba, Grote Markt 34 in Turnhout, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Ronny Ceusters.

Ook Vloer- en chapewerken Kerstens bvba, Vlimmersebaan 6 in Rijkevorsel, moet na dagvaarding de activiteiten stopzetten. Curator: Tom Van Even.

Agter De Wereld NV, Achter De Wereld 2 in Herselt, baatte een horecazaak uit, maar legde de boeken neer. Vervolgens sprak de rechter het faillissement uit. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Melgel bvba, Heilig Bloedlaan 285 in Hoogstraten werd gedagvaard door schuldeisers. De vennootschap baatte een café-bar uit. Curator: Wim Nysmans.

Bouwwerken Dams bvba, Hulstsestraat 4 in Veerle, gooide zelf de handdoek. Het bedrijf was gespecialiseerd in ruwbouwwerken. Curator: Tom Vandecruys.

Verwarmingsinstallateur Michel Carlo, Winkelom 84 in Geel, werd failliet verklaard op aangifte. Curator: Tom Vandecruys.

Glenn Govaerts, Lage Weg 26 in Minderhout, was actief als klinkerlegger en in het onderhoud van tuinen. Hij vroeg zelf de faling aan. Curator: Wim Nysmans.

In Herentals ging na dagvaarding de groothandel in papier- en kartonwaren De Figaro bvba, Sint-Jobsstraat 29/101 failliet. Curator Kristof Benijts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer