Nieuws Kempen Casa Elise van Herentals naar Olen

Casa Elise van Herentals naar Olen

Casa Elise van Herentals naar Olen

Instituut Elise is van Herentals verhuisd naar Olen. Tegelijk is de naam van het schoonheidsinstituut veranderd in Casa Elise. Met 3 cabines, een privé-wellness en een kapsalon biedt zaakvoerder Elise Vandoninck het complete plaatje.

De onderneemster ging met haar zaak 9 jaar geleden van start. De eerste 5 jaar was dat vanuit Geel, nadien 3 jaar Herentals en nu sinds een week vertoeft ze met haar team in een vroegere elektrozaak aan de Sint-Sebastiaanstraat in Olen. “In 6 weken hebben we het pand volledig verbouwd. Ik wou sowieso in de buurt van Herentals blijven en een grote troef van deze locatie is de parking voor de deur.”

Skinbar
Casa Elise telt 3 behandelkamers, waaronder een duocabine waar koppels of vriendinnen tegelijk een massage of andere behandeling kunnen krijgen. Opvallend is de zogenaamde skinbar. Dat is een wit eiland waar met een huidcamera een huidanalyse wordt uitgevoerd. Op basis daarvan krijgt de klant verzorgingsproducten aangeboden waarmee hij thuis verder aan de slag kan. Hiervoor werkt het instituut samen met Babor.

In de privé-wellness kunnen klanten gebruik maken van een gewone en infrarood sauna, een stoomcabine en buiten een dutchtub. Het kapsalon telt 2 stoelen. Via de nieuwe webshop kunnen mensen producten bestellen thuis laten leveren. Nieuw zijn ook de make-up workshops.

“Om onze klanten een zo goed mogelijke service aan te bieden zijn wij 7 dagen op 7 open, tot 21 uur”, vertelt de zaakvoerder nog. Samen met haar zijn er nog 4 medewerksters actief.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer