Nieuws Kempen CenCmedia integreert Apple Refurbished-producten

CenCmedia integreert Apple Refurbished-producten

CenCmedia integreert Apple Refurbished-producten

Chris Cnaepkens (links) en Koen De Lausnay van iRepairshop.

Chris Cnaepkens (links) en Koen De Lausnay van iRepairshop.

CenCmedia uit Beerse heeft een akkoord gesloten met iRepairshop uit Zele voor de verdeling van Apple Refurbished-producten. Het gaat om oude modellen en tweedehands toestellen die hersteld zijn en een nazicht kregen, en waarop opnieuw 1 jaar garantie geldt. CenCmedia is de enige iRepairshop-verdeler in de Kempen.

“We zijn al vele jaren Microsoft Refurbished Partner”, vertelt zaakvoerder Chris Cnaepkens. “We bieden 2dehandstoestellen aan die worden uitgerust met nieuwe softwarelicenties. Hiermee bereiken we heel wat scholen. Vanuit scholengroepen kregen we herhaaldelijk de vraag naar Apple-producten, vandaar ben ik gaan zoeken naar Apple Refurbisched en zo ben ik bij iRepairshop terechtgekomen, een nog jong bedrijf. Ze hebben een sterke reputatie op het vlak van kwalitatieve producten en garantie, vandaar zijn zij de aangewezen partner.”

Jongeren
CenCmedia is het vierde verkooppunt van iRepairshop in Vlaanderen en heeft een aparte demowand in de zaak geïnstalleerd voor de Apple Refurbished-producten. “Onze doelgroep zijn vooral jongeren”, geeft Cnaepkens mee. “Ze hebben vaak niet het budget om de laatste nieuwe iPhone te kopen. Nu kunnen ze hier een iPhone 4 of 5 kopen vanaf 190-200 euro.”

CenCmedia bestaat 18 jaar en heeft 3 mensen in dienst. Ze werken zowel B2C als B2B, vooral dan voor scholengroeperingen op het vlak van soft- en hardware.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer