Nieuws Kempen Codipack verbouwt en breidt uit voor 1,5 miljoen euro

Codipack verbouwt en breidt uit voor 1,5 miljoen euro

Codipack verbouwt en breidt uit voor 1,5 miljoen euro

Codipack Group bijt in het stofCodipack Group uit Olen, totaalspecialist in codering en etkettering, is gestart met verbouwingswerken aan het hoofdkantoor op de Industrielaan in Olen. Zowel de parking, de gevel als het volledige interieur worden in een nieuw jasje gestoken. Aannemingsbedrijf Beneens voert de werkzaamheden uit. Het project verloopt in twee fasen van telkens drie maanden waarbij eerst de volledige benedenverdieping en nadien de bovenverdieping aan bod komen.

“We groeien jaar na jaar”, zegt zaakvoerder Walter Imberechts. “Maar de infrastructuur voldeed niet meer aan de huidige normen. Onze nieuwe kantoren zijn niet alleen milieuvriendelijk en energiezuinig maar bieden met twee extra vergaderzalen meer mogelijkheden om klanten en partners te ontvangen of opleidingen en seminaries te geven.”

Capaciteitsuitbreiding
De investering van 1,5 miljoen euro heeft niet alleen betrekking op de renovatie, maar ook de productiedivisie van zelfklevende etiketten wordt hiermee gemoderniseerd en uitgebreid in capaciteit.

“Wie benieuwd is naar het resultaat, moet weliswaar nog even geduld oefenen. De metamorfose, en dat is nog een understatement, is door iedereen te bewonderen op zondag 4 oktober tijdens de Open Bedrijvendag. Dan viert Codipack haar 25-jarig bestaan,“ besluit Walter Imberechts.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer