Nieuws Kempen Coriotech neemt portfolio over van Alegre

Coriotech neemt portfolio over van Alegre

Coriotech neemt portfolio over van Alegre

ZANDHOVEN/EDEGEM – Coriotech uit Zandhoven neemt het klantenportfolio over van Alegre Media Solutions in Edegem. De managing partner Van Alegre Media Solutions komt in dienst bij Coriotech.

Alegre Media Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verdelen van interactieve digitale oplossingen, toegespitst op specifieke doelgroepen.

Coriotech werd in 2002 opgericht en focust zich op diensten en oplossingen voor digitaal comfort, zoals wifi, telefonie VOIP (bellen via het internet), tv, camerabewaking en Audio/Video.

Het IT bedrijf heeft ondertussen al meer dan 15.000 kamers geïnstalleerd in de hospitality sector en healthcare in heel België.

Door samen te gaan met Alegre Solutions wordt Coriotech nu ook actief op het vlak van IPTV (tv ontvangen via het internet) in de belangrijkste ziekenhuizen van Antwerpen, UZA en de GZA groep. Daarnaast zijn er nog een heel aantal woonzorgcentra in en rond Antwerpen die het bedrijf kan toevoegen aan zijn klantenbestand. Daarbovenop ook een aantal belangrijke onderwijsinstellingen zoals de Britse School in Tervuren.

Coriotech verzekert continuïteit voor de klanten van Alegre Media Solutions en kan hen in de toekomst ook nieuwe producten en diensten aanbieden.

Bovendien haalt Coriotech kennis in huis op het vlak van IPTV en digitale audio uitbreiden door het engageren van Marc Janssens, de managing partner van Alegre Media Solutions. Dit zal voor al onze klanten een meerwaarde zijn, stelt het bedrijf.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer