Nieuws Kempen Coronaproof Kerstmagie in Westerlo

Coronaproof Kerstmagie in Westerlo

Coronaproof Kerstmagie in Westerlo

WESTERLO – Kerstmagie kan ook dit jaar doorgaan. Dat laten de organisatoren weten. Kerstmagie is een project van Historalia, onder meer bekend van de musicalspektakels in een historische setting, gewoonlijk het kasteel de Merode in Westerlo.

“Het nieuwe, kleinschalige concept van Kerstmagie laat ons toe om in kleine groepen en bubbels te werken”, laten de organisatoren weten. ”Per kwartier laten we druppelsgewijs 19 personen binnen. Elke bubbel mag uit maximum 6 personen bestaan. Kinderen tot en met 4 jaar worden hier niet bijgeteld, dus het gaat over maximaal 6 standaardtickets per bubbel.”

Tijdens deze kerstmagie wordt veel meer ruimte voorzien dan is verplicht in de vernieuwde protocollen. Mondmaskers zijn verplicht voor iedereen boven de 12 jaar. Daarbovenop voorzien de organisatoren nog een reeks maatregelen zoals het regelmatig ontsmetten van deurklinken en dergelijke meer.

Op die manier kan Historalia toch een van zijn evenementen laten plaatsvinden voor de broodnodige inkomsten.

“Kerstmagie is dit jaar één van de weinige events waar je kan genieten van de kerstsfeer op een veilige manier. Het licht voor Kerstmagie staat 100% op groen, want we nemen nog meer maatregelen dan verplicht”, benadrukt de organisatie.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.