Nieuws Kempen DCA Technics breidt uit

DCA Technics breidt uit

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling verder en speelt DCA in op de evolutie en tendensen in de bouwsector. In het hedendaagse bouwproces eigenen hernieuwbare en duurzame energie zich een steeds belangrijkere rol toe.

DCA Technics was aanvankelijk de afdeling van DCA die instaat voor sanitair en HVAC. Nu zal het zich ook richten op elektrische installaties. “Het is sowieso handig dat we deze kennis in huis hebben, maar het betekent niet dat we in de toekomst alle installaties in-house zullen doen”, benadrukt Michiel Schellekens, gedelegeerd bestuurder van DCA. “We hebben altijd met onderaannemers gewerkt hiervoor, en we hebben de intentie om dit te blijven doen. Wat wel verandert, is dat we korter op de bal kunnen spelen bijvoorbeeld voor aanpassingen of nazorg na oplevering van projecten. Als je voor kleine ingrepen altijd moet terugvallen op een onderaannemer, dat is niet handig.”

DCA kijkt vol verwachting naar de toekomst, met een overladen orderportefeuille. Hierdoor zijn duurzame partnerships met externe partijen van belang, zegt Schellekens nog. “Het is de bedoeling om deze relaties blijven aan te gaan en te onderhouden.”

Met de uitbreiding wil DCA inspelen op nieuwe tendenzen binnen de bouwsector. “Denk maar aan smart home-oplossing en domotica. We bouwen momenteel ook eigen residentiële woonprojecten die we gaan ontwikkelen. Voor de kopers van onze projecten willen we extra mogelijkheden en service bieden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer