Nieuws Kempen DCA uit Beerse toont groot hart

DCA uit Beerse toont groot hart

DCA uit Beerse toont groot hart

BEERSE – Bouwonderneming DCA toont opnieuw dat het een hart heeft voor maatschappelijke initiatieven. Het bedrijf uit Beerse heeft goed gevulde bakpakketten geschonken aan vzw Mekanders. Daarnaast brachten ze Think-Pink en Beerschot nog samen voor een grootse, succesvolle roze voetbalavond.

De schenking van bakpakketten, bestaande uit bloem, suiker, bakvormen en andere attributen, is een uitloper van een verjaardagsactie die het Kempense bouwbedrijf eerder dit jaar organiseerde naar aanleiding van haar 50ste jubileum. “Alle producten die overbleven, kregen via vzw Mekanders een leuke invulling. De organisatie verdeelde ze onder de verschillende vestigingen. Onder andere in het sociale restaurant in Arendonk zullen er zo de nodige smakelijke taarten mee gebakken worden”, zegt Isabelle Huybrechts, hoofd Communicatie DCA.

Roze voetbalavond

DCA creëert ook nieuwe samenwerkingen tussen haar bestaande partners. Zo brachten ze Think-Pink en Beerschot voor een tweede keer samen voor een heuse roze voetbalavond. De spelers betraden het veld met lotgenoten, er werden Think-Pink lintjes aangeboden en per verkochte Beerschot-beer, die die avond werd gelanceerd, ging 3 euro naar de organisatie die strijd tegen borstkanker. Naast de grote visibiliteit werd er zo ook een mooi bedrag opgehaald.

Het bedrijf, opgericht in 1969, is met deze initiatieven niet aan haar proefstuk toe. “Dat bewijst de vaste samenwerking met Cliniclowns en Think-Pink, de ondersteuning van de werking van de Tia Hellebaut Academy en de aankoop van speciale muziekinstrumenten voor Het Gielsbos”, zegt Isabelle Huybrechts, hoofd Communicatie DCA.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.