Nieuws Kempen De Mobiliteitsmakelaar partner voor Made In Kempen

De Mobiliteitsmakelaar partner voor Made In Kempen

De Mobiliteitsmakelaar partner voor Made In Kempen

Made in Kempen verwelkomt De Mobiliteitsmakelaar als nieuwe partner. De mobiliteitspartner is een koepel van 5 Kempense autobedrijven die concessiehouder zijn van de merken van de Volkswagen-groep. Het partnerschap is er om mekaar meer zichtbaarheid te verschaffen.

De Mobiliteitsmakelaar bouwt binnen de Antwerpse Kempen een mobiliteitsaanbod uit dat zo goed mogelijk aansluit bij de verwachtingen van individuele klanten. De Mobiliteitsmakelaar groepeert vijf Kempense concessies die Volkswagen, Audi, Škoda en SEAT verdelen: Autobedrijf Deckx-team (Turnhout), Garage Verellen (Geel), Garage Hermans (Herentals), Liers Autocenter (Lier) en Garage Verschaeren (Heist-op-den Berg).

Door samen te werken kan elke concessie service bieden aan betaalbare prijzen. Een sterk gedecentraliseerde werking zorgt ervoor dat de eigenheid van de vijf vestigingen wordt behouden en de klant centraal blijft staan.

De samenwerking tussen deze concessies maakte het mogelijk om een nieuw, groot en centraal gelegen carrosseriebedrijf te bouwen:  Wondercar Kempen in Geel. Dat is voorzien van de meest moderne hightechinfrastructuur, wat gunstig is voor zowel de prijs als de kwaliteit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer