Nieuws Kempen Di Legno in Vosselaar breidt zijn diensten uit

Di Legno in Vosselaar breidt zijn diensten uit

Di Legno in Vosselaar breidt zijn diensten uit

VOSSELAAR – Projectontwikkelaar Di Legno in Vosselaar heeft voortaan ook een tak immobiliën. Vanwege de grote vraag heeft het bedrijf een aparte afdeling in het leven geroepen om klanten te begeleiden bij de verkoop van vastgoed.

Nadat projectontwikkelaar Jef Vanhout in 2017 Di Legno Invest oprichtte, handelde het bedrijf af en toe ook in vastgoed, hoewel de hoofdfocus wel bleef liggen op het verwerven van gronden om er bouwprojecten op te realiseren. Nu wordt van die immobiliën-activiteit een eigen afdeling gemaakt. Daarvoor is Jens Van Nijen als makelaar bij in dienst genomen.

“De voorbije jaren kreeg Jef Vanhout al geregeld vragen in de zin van ‘jij doet toch in vastgoed, kan je mij niet helpen bij de verkoop van mijn huis?’”, vertelt Jens Van Nijen. “Daarvoor is nu een eigen vastgoedafdeling opgestart om advies en begeleiding te bieden voor wie vastgoed wil verkopen.”

Vrijdag is de officiële start van de vastgoedpoot van Di Legno.  Die huist op het hetzelfde adres als waar Di Legno Invest al is.

“Het interessante is dat we de kantoren ook nog delen met een aannemer en een bedrijf in grondwerken”, stipt Jens Van Nijen aan. “Dat maakt dat we een korte lijn hebben als klanten bijvoorbeeld vragen hebben over renovatie.”

https://www.dilegno.immo/nl

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer