Nieuws Kempen Dré Cosmetics verspreidt kunstnagels voor Virguna

Dré Cosmetics verspreidt kunstnagels voor Virguna

Dré Cosmetics verspreidt kunstnagels voor Virguna

Dré Cosmetics in Westerlo is verdeler voor onder meer kunstnagelmerk Abstract. Met de bijzondere collectie Virunga hoopt de zaak 3 maanden lang fondsen te werven voor het gelijknamige nationaal park in Oost-Congo.

Speciale collectie

Abstract Professional Products is een 100% Belgisch kunstnagelmerk. Oprichtster Sofie Devlieger is een dorpsgenote van Anthony Caere, die bekend werd dankzij het televisieprogramma Flying Doctors. Daarin was te zien hoe hij en zijn ongeveer 600 collega-rangers elke dag hun leven riskeren om de fauna en flora van het oudste nationaal park van Afrika te beschermen tegen stroperij.

“Abstract stelt elk seizoen een nieuwe collectie voor”, legt Hilde Laenen uit, van de Kempense verdeler Dré Cosmetics. “Op 27 september lanceert Abstract Virunga, met 2 rode en 1 groene kleur, geïnspireerd door de fauna en flora van het park. Een collectie kost 50 euro en is goed voor ongeveer 100 klanten. Per verkochte collectie wordt 5 euro gedoneerd aan de Air Wing afdeling van het Virunga National Park, onder leiding van Anthony Caere.”

Klanten doneren

Ook de klanten kunnen hun steentje bijdragen. “Wij verdelen aan ongeveer 400 nagelstudio’s en schoonheidsinstellingen. Die krijgen allemaal een spaarvarken waarin klanten een bijdrage kunnen deponeren. We hopen de klanten te overtuigen om per geplaatste nagelset 1 euro extra te doneren.” De inzamelactie loopt van 27 september 2019 tot 5 januari 2020.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.