Nieuws Kempen Drie Kempense bedrijven legden boeken neer

Drie Kempense bedrijven legden boeken neer

Drie Kempense bedrijven legden boeken neer

faillissementDrie bedrijven legden afgelopen week de boeken neer. In Geel werd Meubelindustrie Scheepers NV failliet verklaard. Het bedrijf was meer dan 35 jaar lang gespecialiseerd in de vervaardiging en verkoop van meubilair voor hotels, restaurants, cafés en tavernes. Er waren nog 11 mensen in dienst, waaronder vier bedienden. De Geelse curatoren Devos-Naulaerts en Corsus beheren het dossier.

In Herentals schakelde Bakkerij Bert Leysen de ovens uit. Naast de winkel aan de Herenthouseweg beschikte de bakkerij nog over verkooppunten aan het station en aan het ziekenhuis van Herentals. Er werkten een tiental mensen. Meester Paul Van Rompaey uit Westerlo treedt op als curator.

In het centrum van Wechelderzande (Lille) ging brasserie De Nieuwe Keizer op Den Hert failliet. De brasserie opende begin 2010 de deuren in één van de oudste gebouwen van het dorp. De laatste uitbater had het historische en beschermde pand uit 1620 opgeknapt en een moderne uitstraling gegeven. Begin 2012 kreeg hij nog een Zilveren Lepel als ambassadeur van de goede smaak. Meester Ria Piedfort en meester Petra Willems zijn de curatoren.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer