Nieuws Kempen Files rond Antwerpen leiden Regis Consult naar nieuw kantoor in Geel

Files rond Antwerpen leiden Regis Consult naar nieuw kantoor in Geel

Files rond Antwerpen leiden Regis Consult naar nieuw kantoor in Geel

Omdat sollicitanten door de files steeds moeilijker op de kantoren in Wommelgem en Zwijnaarde kunnen komen, opent Regis Consult een nieuw kantoor in Geel. Het van oorsprong Antwerpse bedrijf recruteert ingenieurs en technisch hoogopgeleide specialisten voor vooral de bouw, industrie en productie.

Het bedrijf is zich bewust van het groeiende fileprobleem en vroeg aan de sollicitanten zelf waar ze graag een extra kantoor zouden zien. 18% gaf aan dat ze de regio Hasselt en Kempen een goed bereikbare locatie vonden, waarvan de helft ook specifiek voor de Kempen koos.

“We zijn een rekruteringspartner voor bedrijven en onze klanten vertrouwen ons de eerste selectie van kandidaten toe. Dus dat betekent ook dat sollicitanten een eerste gesprek met een van onze recruiters voeren”, kadert managing director Koen De Clerck. “Vaak is een sollicitant nog aan het werk bij een andere werkgever en is het moeilijk om zich te verplaatsen. Om dichter bij onze sollicitanten en klanten te zijn, hebben we gekozen om een extra vestiging te openen in Geel die vlot bereikbaar is vanuit de Kempen en Limburg.”

10-jarig bestaan
De opening van het 3de kantoor valt samen met de 10de verjaardag van het bedrijf. 5 jaar geleden verhuisde het kantoor Antwerpen naar Wommelgem en daarna kwam een extra kantoor in de buurt van Gent. Regis Consult heeft 14 medewerkers in dienst en doet een beroep op een 60-tal projectmedewerkers.

Door de uitbreiding naar het kantoor in Geel riep Regis Consult ook 3 business units in het leven volgens de 3 grootste expertises: Bouw & Infrastructuur, Industrie & Energie en Productie & Onderhoud. Zo behouden klanten en sollicitanten een vast aanspreekpunt binnen de organisatie.

Het nieuwe kantoor in Geel, dat is ondergebracht in Officenter, gaat vanaf 1 december van start.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer