Nieuws Kempen Garage Peeters start KIA-concessie in Geel

Garage Peeters start KIA-concessie in Geel

Garage Peeters start KIA-concessie in Geel

GEEL/HERENTALS – Group Peeters, in de Kempen gekend als vedeler van Jaguar, Land Rover, DAF en KIA in Herentals, opent een nieuwe KIA-concessie in Geel. De showroom op de Molseweg in Geel is dus de tweede KIA-garage voor Garage Peeters. Nadat de concessie van een andere KIA-garage in Geel afliep eind 2019 opent Garage Peeters op 9 januari de deuren.

Om de klanten toch de condities van het Autosalon te kunnen aanbieden, opent de nieuwe KIA-concessie van Garage Peeters op de Molseweg in Geel in een nog niet vernieuwd filiaal. Het komende half jaar wordt het oude gebouw dan gerenoveerd, verbouwd en vergroot tot een nagelnieuwe en stat-of-the-art KIA-filiaal. De grote opening staat gepland voor de zomer van 2020.

De locatie aan de Molseweg in Geel is een kleine 5.000 m² groot, waarvan 300 m² showroom. De KIA-klanten zullen zowel in Geel als in Herentals terechtkunnen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.