Nieuws Kempen Geelse mini-designtafel voor op tafel

Geelse mini-designtafel voor op tafel

Geelse mini-designtafel voor op tafel

In Geel is Angelo O2 geboren: het kleine broertje en schaalmodel van de internationaal bekroonde ronde tafel Angelo M. Die is ontworpen door designer Leo Aerts van Alinea. Een sculpturale vorm, robuust materiaal, elegant ontwerp en een verfijnde afwerking zijn de kenmerken van Angelo O.

De objecten zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en negen verschillende marmersoorten. Door het natuurlijk karakter van marmer is elk stuk uniek. Om het marmer in zijn meest expressieve karakter te laten zien, hebben de objecten standaard een verzoete afwerking.

Taart of pralines

“Elk object wordt met de hand afgewerkt door onze vakmensen en aan de onderzijde gesigneerd om het unieke aspect van natuursteen te benadrukken”, zegt Leo Aerts. “Angelo O is hierdoor een betekenisvol kunstwerk met blijvende waarde voor toekomstige generaties.”

Het ontwerp onthult passie en vakmanschap om eenvoud en multifunctionaliteit na te streven. Angelo O kan ideaal worden gebruikt als taartschotel of om chocolaatjes, zoetigheden of andere lekkernijen te serveren.

Duurzaam

“De objecten zijn gemaakt van restanten van de productie van de Angelo M tafelcollectie. Hierdoor kunnen we afval tot een minimum beperken.”

Om het onderhoud van het marmer te vergemakkelijken, zijn de objecten geïmpregneerd met een kleurloze en voedselveilige vlekstop. “Gezien de hoge duurzaamheid, het tijdloos ontwerp en het waardevolle materiaal vormt het object zelf het model van de circulaire economie. Er staat geen houdbaarheidsdatum op dit object en recycling is niet echt van toepassing.”

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.