Nieuws Kempen GESBO NV gaat door als GESBO VERANDA’S.

GESBO NV gaat door als GESBO VERANDA’S.

GESBO NV gaat door als GESBO VERANDA’S.

BALEN – Verandabouwer GESBO, die in januari van dit jaar failliet werd verklaard, heeft een overnemer en dat is … de stichter van het bedrijf! Louis Van Gestel, die in 2015 het bedrijf verkocht, neemt nu opnieuw de touwtjes in handen om samen met zijn neef, Maarten Van Looveren, GESBO een nieuwe toekomst te bieden.

Het familiebedrijf GESBO NV, opgericht in 1978 door Louis Van Gestel  en overgenomen in 2015 door Piecktec werd eind januari 2020 helaas failliet verklaard. Dat was na een werking van vier jaar onder de nieuwe eigenaars.

Louis Van Gestel heeft nu samen met zijn neef Maarten Van Looveren de activa overgenomen van de curator, zoals machines, computers, vrachtwagens, rollend materieel, voorraad en klantenbestand. Daarnaast is ook de naam “GESBO” mee overgenomen.

“De gebouwen waren en blijven nog steeds eigendom van Louis Van Gestel”, licht Maarten Van Looveren toe. “Dat die nu leeg stonden, is voor Louis de trigger geweest om weer in actie te schieten. Ook verschillende oud-wedewerkers zien het zitten om weer met GESBO in zee te gaan en worden opnieuw in dienst genomen.  Daarmee hebben we de locatie, de kennis, de machines én meer dan 40 jaar ervaring in huis! Het is onze ambitie om na 2-3 jaar opnieuw het GESBO van voorheen te worden.”

Een doorstart mogen we dit echter niet noemen. “Er is een nieuwe vennootschap opgericht. We hebben het BTW-nummer niet overgenomen. Wel hebben we het handelsfonds overgenomen met de klanten. En we hebben het voordeel dat we starten met kennis van zaken”, zegt een enthousiaste Van Looveren. “Of het lukt, weet je nooit op voorhand en de huidige Coronacrisis is qua timing zeker geen cadeau. Maar we zijn vastbesloten om er binnenkort weer helemaal te staan, met dezelfde kwaliteit en service!“

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer