Nieuws Kempen Gregoor Trucks wint ‘Hart voor ondernemers 2020’

Gregoor Trucks wint ‘Hart voor ondernemers 2020’

Gregoor Trucks wint ‘Hart voor ondernemers 2020’

HERENTALS – GREGOOR trucks, Servicespecialist voor trucks en bedrijfsvoertuigen, is winnaar van “Het Hart voor Ondernemers 2020”, een prijs van Unizo Neteland.  Het bestuur van Unizo Neteland kende samen met het aanwezige publiek de prijs toe omdat het bedrijf blijk geeft van gedurfd ondernemerschap en zorgt voor een positieve uitstraling buiten de gemeentegrenzen.

Tijdens de jubilieumeditie van het “Hart voor Ondernemers” zijn verscheidene ondernemingen en initiatieven uit de streek in de kijker gezet. Zo ging er aandacht naar lokaal ondernemerschap met Upstores City en Handelshart Herentals. Startend ondernemer Ann Luyten lichte haar prikkelvrije kledij voor kinderen “SAM” toe.

Het publiek kiest mee

Wat het aanduiden van een winnaar betreft, is voor het eerst gewerkt met een verdeelsleutel. “Tijdens onze jongste bestuursvergadering hebben wij gestemd op de 3 kanshebbers”, vertelt Anja Van Nueten. “Toen al waren er bijzonder kleine verschillen tussen landbouwmachines Gejaco, truckspecialist Gregoor en Group Sky (werken op moeilijk bereikbare plaatsen). En het bleef ongemeen spannend, want ook de publieksstem verdeelde zich mooi over de drie genomineerden. Uiteindelijk kwam Gregoor als winnaar uit de bus.”

Erkenning voor het team

Gregoor mocht het werk “Groei” van keramiste Lies Bulteel uit Noorderwijk mee naar huis nemen. Een superblije Mario Bouwens reageerde: “Deze prijs is een erkenning voor het werk van ons hele team. Zij staan elke dag klaar om onze klanten tevreden te stellen met vakmanschap en perfecte afwerking.”

Gregoor is een familiebedrijf dat al 50 jaar in handen is van de familie Bouwens. In 1968 startte het bedrijf in een bescheiden garage. Al snel kwam de focus op bedrijfsvoertuigen en werd het bedrijf officiële dealer van Iveco. Vandaag verkoopt, onderhoudt en herstelt Gregoor bestelwagens, vrachtwagens en bussen. Het bedrijf is ondertussen ook bezig met de toekomst die zich aandient waarin hybride en elektrische voertuigen aan belang winnen. Mario Bouwens: “Het blijft een grote uitdaging om iedereen klaar te stomen voor die veranderingen. We besteden veel tijd en geld aan opleidingen, want de boot van gas en elektriciteit mag je niet missen.” De onderneming stelt zo’n 75 mensen te werk.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.