Nieuws Kempen Herseltse Build Software ondersteunt APK Group in zijn toekomstambities

Herseltse Build Software ondersteunt APK Group in zijn toekomstambities

Herseltse Build Software ondersteunt APK Group in zijn toekomstambities

HERSELT/OVERPELT – IT-bedrijf Build Software heeft een strategische samenwerking gesloten met de Limburgse bouwonderneming APK Group. Het zal de bouwonderneming ondersteunen in zijn verdere digitalisering.

Build Software helpt bedrijven uit de bouwsector om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Samen met APK Group zal het nu bouwplatformen die APK al heeft ontwikkeld, verbinden met de  bouwspecifieke oplossingen van Build Software om zo nieuwe, aanvullende applicaties te ontwikkelen die de klanten van APK Group volledig ontzorgen. Het gaat onder meer om een white-label-klantenportaal, de digitalisering van APKs interventies, het stroomlijnen van de administratie over de landsgrenzen heen en een koppeling met BIM.

“Door de samenwerking met Build Software halen we bijkomende expertise in huis en zijn we in staat om sneller in te spelen op de vragen van klanten”, zegt Jo Maes, CIO van APK Group. “We kunnen APK Group verder digitaliseren door de flexibele  oplossingen van Build Software met onze eigen oplossingen te combineren. We hebben al wel een aantal applicaties in de pijplijn zitten, maar zien de gezamenlijke ontwikkeling als een voortdurend proces dat mee door onze klanten wordt gestuurd.”

Bert Van Dessel, bestuurder van Build Software, vertelt: “Onze software is gebaseerd op het best-of-breed-concept en op Microsoft-technologie. Daardoor beschikken we over een heel open oplossing die perfect is voor combinaties met andere toepassingen. De software laat ons toe om flexibel in de behoeften van elk bouwbedrijf te voorzien. We kijken ernaar uit om de vernieuwende strategie van APK Group te ondersteunen met onze oplossingen en expertise. De samenwerking stelt ons in staat om nog volledigere, verticaal geïntegreerde oplossingen naar de markt te brengen. Bovendien zal de samenwerking onze zichtbaarheid vergroten in Nederland, Duitsland en Luxemburg, markten die we de komende jaren willen veroveren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer