Nieuws Kempen Heylen Vastgoed zoekt extra makelaars voor verwachte rush na corona

Heylen Vastgoed zoekt extra makelaars voor verwachte rush na corona

Heylen Vastgoed zoekt extra makelaars voor verwachte rush na corona

HERENTALS – In het huidige coronaregime gebeurt vrijwel alles digitaal. Dat merkt ook de Kempense makelaarsgroep Heylen vastgoed. Veel mensen zijn actief op immo-sites en tonen zich geïnteresseerd in woningen die te koop staan. Heylen trekt daarom extra makelaars aan voor wanneer het weer mogelijk wordt om panden te gaan bezoeken. Opmerkelijk: alle sollicitaties verlopen volledig digitaal, tot zelfs de opleiding toe.

Ook de vastgoedsector is vrijwel stilgevallen tijdens de coronacrisis. Maar Heylen Vastgoed verwacht wel een rush wanneer die crisis voorbij is. De trafiek op de website van Heylen is gestegen met 25 procent. “Er is volop interesse in vastgoed”,  weet  Cedric Vanhencxthoven, zaakvoerder Heylen Vastgoed. “Veel mensen zitten nu thuis en hebben de tijd om online panden te zoeken. Voor sommige panden hebben we letterlijk wachtlijsten met geïnteresseerden die de woning willen bezoeken wanneer dat weer mogelijk is. We verwachten dus na deze coronacrisis een stevige inhaalbeweging.”

Heylen Vastgoed werkt al enige tijd met de mogelijkheid om digitaal een compromis te ondertekenen, dus in principe is het mogelijk om ook nu al een verkoop af te ronden. Maar logischerwijze zien de meeste mensen het niet zitten om vastgoed te kopen zonder de woning effectief fysiek bezocht te hebben.

Daarom is Heylen Vastgoed nu op zoek naar zo’n  15 nieuwe werkkrachten, vooral makelaars, waarvan ook een aantal voor de luxeafdeling Heylen Exclusief.  “We hebben in het verleden, na andere crisissen, altijd gemerkt dat de maanden die volgen op een periode van weinig activiteit, extra veel werk genereren. Daarom zijn wij op zoek naar een vijftiental commerciële profielen om mee met ons de storm te trotseren”, vertelt Carolien Bluys, HR-manager bij Heylen Vastgoed.”En in deze tijden pakken we dat net iets anders aan. Alles gebeurt digitaal, van het sollicitatiegesprek tot en met de opleiding. Zo zijn ze vanaf dag één na onze heropstart inzetbaar.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.