Nieuws Kempen Horemans geeft showroom complete make-over

Horemans geeft showroom complete make-over

Horemans geeft showroom complete make-over

horemansVolgende maand start Horemans Keukens en Meubelen uit Geel met een complete make-over van de toonzaal. Annelies Horemans, één van de zaakvoerders: “Nu zijn de keuken-en de meubeltoonzaal gescheiden met een aparte inkom. In de toekomst komt er één inkom voor één toonzaal, waar volledige interieurs worden tentoongesteld in diverse stijlen. Bovendien zal er in de toekomst ook een ruime parkeergelegenheid zijn aan de zijkant van het gebouw en niet langer aan de straatkant, wat veel veiliger is.”

“De nieuwe toonzaal komt er niet zonder reden”, gaat zaakvoerster Annelies Horemans verder. “Het huidige gebouw is dringend aan vervanging toe en daarnaast streven we naar energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Onze nieuwe toonzaal wordt volledig gebouwd met de technieken van de toekomst, zodat zaken als verwarming en verlichting zo zuinig mogelijk kunnen plaatsvinden. Ook willen we meer opslagruimte creëren voor grondstoffen, zodat het transport kan worden verminderd.”

Klaar tegen begin volgend jaar
De werken aan de nieuwe toonzaal gebeuren in twee fases, waardoor de hinder voor de klanten beperkt zal blijven. De vernieuwde toonzaal zal zo’n 5.000 m² groot zijn. De eerste fase is vermoedelijk in het voorjaar van 2016 klaar. Horemans Keukens-Meubelen telt vandaag 4 bedrijfsleiders en 18 werknemers.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer