Nieuws Kempen Innovatie testen op Kempische Golf Club

Innovatie testen op Kempische Golf Club

Innovatie testen op Kempische Golf Club

De Kempense Golf Club in Mol heeft een Toptracer Range naar de club gehaald. Op zondag 12 december kunnen golfers en niet-golfers op een open dag kennis maken met deze belangrijke innovatie op het golfterrein.

Tijdens de Open Dag kunnen liefhebbers van golf kennis maken met de nieuwste innovatie op golfgebied. De Toptracer Range is een revolutionaire oefenmethode voor golfers, waarbij voor iedereen toegankelijke, data gestuurde informatie centraal staat. Spelers maken hierbij gebruik van dezelfde ball-tracking technologie als professionals op tv. Hiermee kunnen ze het spel en hun swing analyseren en verfijnen.

“Met de Toptracer Range wordt golfen nog meer een leuk uitje met vrienden, familie en collega’s”, zegt Jasmien Van Baelen, medezaakvoerster. “Onder het genot van een hapje en een drankje, zit je al golfend lekker in de buitenlucht.  Op 12 december is iedereen, golfer of niet-golfer, tussen 13.00 en 19.00 uur, van harte welkom om kennis te maken met de nieuwste aanwinst van de Kempense Golf Club.”

In totaal zijn er 16 Toptracer plaatsen beschikbaar. Twee ervan worden aangemerkt als Premium plaatsen, deze zijn verwarmd en met horeca faciliteiten beschikbaar voor groepsactiviteiten tot maximaal 12 personen. Alle activiteiten op de driving range zijn op 12 december gratis. Om actief met Toptracer te kunnen spelen is vooraf reserveren van een tijdslot van één uur aanbevolen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.