Nieuws Kempen Janssen Pharmaceutica is volgens Randstad de meest aantrekkelijke werkgever van het voorbije decennium

Janssen Pharmaceutica is volgens Randstad de meest aantrekkelijke werkgever van het voorbije decennium

Janssen Pharmaceutica is volgens Randstad de meest aantrekkelijke werkgever van het voorbije decennium

BEERSE – Janssen Pharmaceutica heeft de Randstad Lifetime Achievement Award gewonnen voor meest aantrekkelijke werkgever van België in het voorbije decennium. Het is al de vierde keer dat Janssen een Randstad Award krijgt als aantrekkelijke werkgever sinds de start van de Randstad Employer Brand Research in 2001

Randstad wil bedrijven ondersteunen om hun employer brand te verbeteren. Daarom onderzoekt het uitzendconcern jaarlijks het imago van de grootste werkgevers in België. Dit jaar gaat het om 183 bedrijven. Er wordt bij werknemers onder meer gekeken naar  loon, managementstijl, locatie en opleidingsmogelijkheden.  “De prestatie van Janssen Pharmaceutica is gewoonweg indrukwekkend”, zegt Herman Nijns. “Het bedrijf scoort vooral sterk op financiële gezondheid, balans tussen werk en privé en op de nieuwste technologieën. Het feit dat Janssen zichzelf ook opvolgt als winnaar van het eerste decennium, toont dat het bedrijf een vaste waarde is aan de top van de Belgische ondernemingen.”

Janssen is niet alleen winnaar van het decennium, maar komt dit jaar als 3e uit de bus van de 183 onderzochte bedrijven met een score van 48,6. Die score vertegenwoordigt het aantal mensen dat het bedrijf kent en aangeeft voor het bedrijf te willen werken.

Kris Sterkens

Talentontwikkeling

Kris Sterkens, CEO van Janssen Pharmaceutica reageert trots: “Ons bedrijf moet het voor de volle 100 procent hebben van innovatie. Die creëer je door medewerkers ruimte te geven om te experimenteren en ideeën te ontwikkelen. Bovendien voelen medewerkers in alle geledingen van de organisatie dat hun job zinvol is, zo ook nu in de strijd tegen het Coronavirus. Zelf werk ik al dertig jaar bij Janssen, en dat is niet voor niets. Als je als bedrijf talent centraal stelt, creëer je duurzame loopbanen.”

Farmaceutische sector populair

Uit de studie blijkt ook dat de farmaceutische sector al jaren de meest aantrekkelijke privésector is om in te werken. Vorig jaar wierf Janssen Pharmaceutica 740 nieuwe medewerkers aan over de drie Belgische sites: Beerse, Geel en Olen. Het gaat dan om  wetenschappers, operatoren, finance en IT professionals.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer