Nieuws Kempen Kempens Blauw Bloed verovert het hele land

Kempens Blauw Bloed verovert het hele land

Kempens Blauw Bloed verovert het hele land

De Groep Peeters-Govers zal in de loop van het jaar de allereerste Albert Heijn XL van ons land openen in Mechelen. Vandaag baat het bedrijf uit Gierle als multi-franchisenemer al 12 AH-winkels uit. Samen met de Kempense vastgoedspecialist Mathé Heeren heeft de familie Peeters een sterke samenwerking beet om in de toekomst haar stempel op de Belgische supermarktwereld te blijven drukken.

 

 

“Met Blauw Bloed, de samenwerking tussen Peeters-Govers en Mathé Heeren, zijn we een grote fan van het concept van Albert Heijn. We voelen aan dat het momentum er is om onze ambitie om te zetten in groei, en de markt verder te ontwikkelen”, vertelt Jan Peeters van Groep Peeters-Govers. “Onze teller staat nu op 12 AH-winkels, maar toch zal de XL-winkel bij opening niét de dertiende in rij zijn. Er staan nog plannen in de steigers.”

Peeters-Govers heeft al winkels in franchise in Oud-Turnhout, Antwerpen, Gierle, Berchem, Wemmel, Zaventem, Ternat, Turnhout, Deurne, Wijnegem, Sint-Pieters-Leeuw en Westmeerbeek. In het  nieuwe retailpark Malinas gaat het familiebedrijf een versnelling hoger, met een winkeloppervlakte van 3.400 m2. Dat is dubbel zo groot als een gewone supermarkt. Er zullen 100 mensen aan de slag kunnen.

“De samenwerking met Mathé Heeren maakt ons een ijzersterk team. Hij kent zijn weg in vastgoed, en wij zijn volledig thuis in het organisatorische van een voedingsketen. Onze Kempense roots verbinden ons, en doen ons sterk buiten de regiogrenzen groeien. We doen dit echt heel graag, en willen binnenkort in alle provincies voet aan de grond hebben. Met de gebundelde ervaring in vastgoed en een snel operationeel team, kunnen we 5 winkels per jaar openen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer