Nieuws Kempen La Vie en Yo zorgt voor veilig (online) winkelplezier

La Vie en Yo zorgt voor veilig (online) winkelplezier

La Vie en Yo zorgt voor veilig (online) winkelplezier

OLEN – In maart was kledingzaak La Vie en Yo nog starter van de week bij ons. Maar amper enkele weken na de opening van hun eerste pop-up winkel in Olen, moest de zaak noodgedwongen alweer dicht door de lockdown. Zaakvoerster Yo en Jana hebben veel zwarte sneeuw gezien, maar de Olense onderneemsters hebben tijdens de lockdown niet stil gezeten en lanceren nu een origineel online aanbod.

Terwijl Covid-19 de fysieke economie volledig plat legde, besloten Yo & Jana om nog meer in te zetten op hun online verhaal. De persoonlijkheid die ze altijd zo belangrijk vonden, wordt nu persoonlijk online neergezet. Ze gingen van start met gratis online adviesgesprekken, online privé modeshows en het aanbieden van Fashionboxen, waarbij je kledingstukken kan toevoegen aan een pasbox en ze rustig thuis kan passen. Normaal ging in november de tweede La Vie en Yo pop-up winkel open, maar ook hier gooide Covid-19 weer roet in het eten. “We hadden, en hebben, nog zoveel ideeën. Maar er is zo weinig ruimte door Covid-19. We hopen op een beter 2021.” We proberen de schade te beperken met onze nieuwe online initiatieven, zoals het online adviesgesprek. Hier kunnen vrouwen rustig een online videocall aanvragen, en ons de kleding laten passen. Ook de Fashionbox is een nieuw initiatief. Alle kleding die je wil passen, kan je bestellen via een pasbox op de webshop. De kleding die niet past, wordt aan de kant gehangen en gestoomd voor de verdere verkoop. Zo blijft alles zo veilig mogelijk,” vertellen de dames. “We zijn wel geschrokken van de toevloed aan lieve berichtjes, ook van volgers die ons niet persoonlijk kennen. Deze crisis heeft de verdraagzaamheid van de mens wel fel verbeterd.”

La Vie en Yo heeft een eigen webshop, Facebook en Instagram. Aankopen kunnen worden verstuurd, afgehaald of zelfs gratis gebracht in en rond Olen. “De persoonlijke aanpak die we altijd hanteerden, moet gewaarborgd blijven. Covid-19 of niet”, stellen de vastberaden zaakvoersters.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.