Nieuws Kempen Made in blikt terug op een succesvol 2021

Made in blikt terug op een succesvol 2021

Made in blikt terug op een succesvol 2021

Made in blikt tevreden terug op het voorbije jaar met 5,5 miljoen unieke bezoekers en 26 miljoen pageviews op de website. Het B2B-nieuwsmerk van Mediahuis, dat een jaar geleden een volledig vernieuwd platform lanceerde en Frederik De Swaef als hoofdredacteur verwelkomde, kan zo haar unieke positie in de markt bestendigen.

Succesvolle projecten
Het voorbije jaar lanceerde Made in heel wat nieuwe concepten. Zo pakten we uit met twee podcast reeksen (Vroege Vogels en Familiebedrijven) die goed waren voor 20.000 luisteraars. Een succesformule die we in 2022 verderzetten.

Bovendien ging de nieuwe rubriek Stories van start: diepgaande interviews en achtergrondverhalen over ondernemers uit de regio. In CEO Binnenstebuiten interviewden we o.a. Carlo Van Tichelen van Phobos & Actor en bouwvrouw van het jaar Charlotte Fleerackers.

Voor ons groot duurzaamheidsdossier Sustainable Stories brachten we 50 pioniers uit de bedrijfswereld live bij elkaar om te brainstormen over verschillende duurzaamheidskwesties. Hun kennis en expertise werd de basis van een geslaagde videoreeks. Daarnaast werden de journalisten regelmatig als vliegende reporters op pad gestuurd om ondernemers te interviewen en bedrijven in beeld te brengen.

Lancering 18 sectornieuwsbrieven
Naast ondernemersnieuws uit je favoriete regio kun je nu ook abonneren op een nieuwsbrief over een specifieke sector. De voorbije maand werden de 18 nieuwsbrieven gelanceerd en intussen wekelijks al 65.000 keer uitgestuurd.

Je kan je hier registreren of je vinkt de sectoren aan bij de nieuwsbriefvoorkeuren in je ‘Mijn Made in’-profiel.

Top 5 best gelezen artikels in Kempen
Het voorbije jaar werden er bijna 10.000 artikels geschreven op Made in. Dit was de top 5 best gelezen items in Kempen:

  1. Driesterrenrestaurant Zilte terug naar roots
  2. Turnhout krijgt grootste pralinefabriek van de Kempen
  3. De Watermolen heropent met nieuwe chef
  4. 27-jarige Kempense start private jet bedrijf in Monaco
  5. Leo Aerts uit Geel zet succesvolle tafel buiten

Het team van Made in kijkt uit naar een schitterend en succesvol 2022. Blijf ons zeker nieuws bezorgen via: redactie@madeinkempen.be! Misschien staat je bericht dit jaar ook in de top 5?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Peter De Keyzer
De Kijk van De Keyzer

Column: Stop de inflatie

Voor sommigen is het allicht een verre herinnering, voor heel wat anderen een nieuw fenomeen: inflatie. De prijzen van heel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.