Madolex vergroent zijn wagenpark samen met Van Mossel Automotiv Group

Madolex vergroent zijn wagenpark samen met Van Mossel Automotiv Group

Madolex zet een groene stap voorwaarts door een samenwerking aan te gaan met Van Mossel Automotive Group voor de levering van 40 Peugeot 308 Plug-in Hybride voertuigen.

Technisch dienstverlener Madolex richt zich al meer dan 20 jaar op bedrijven actief in de maakindustrie in Limburg en de Antwerpse Kempen. De vernieuwing en vergroening van het wagenpark markeert het begin van een waardevolle lokale samenwerking. Dankzij Van Mossels uitgebreide netwerk van vestigingen is het autobedrijf de ideale partner voor Madolex. “Bij Madolex kiezen we er niet alleen bewust voor om al onze medewerkers te voorzien van mobiliteit, maar willen we dit ook doen met een partner die continu meedenkt met de noden van Madolex en zijn medewerkers”, zegt Stijn Gijbels, bestuurder van Madolex.

Lees ook: Managers nemen Madolex in eigendom
Madolex is actief vanuit Geel en Genk en ook de bijna 60 medewerkers wonen in deze twee regio’s. “Eén van de grote voordelen van de samenwerking met Van Mossel is dat zij onder meer in deze regio’s verschillende concessies hebben, waardoor onze medewerkers dicht bij huis geholpen kunnen worden”, aldus nog Stijn Gijbels. “Voor ons is het belangrijk om met een partner in zee te gaan die ons ontzorgt op het gebied van mobiliteit, maar bovenal meedenkt in functie van de veranderende markt."