Nieuws Kempen Nauwe band tussen twee Turnhoutse autogarages

Nauwe band tussen twee Turnhoutse autogarages

Nauwe band tussen twee Turnhoutse autogarages

TURNHOUT – Dat meerdere autogarages in dezelfde straat zijn gevestigd, hoeft niet te betekenen dat je mekaar heftig beconcurreert. Dat bewijzen alvast twee garages langs de Steenweg op Gierle in Turnhout: VAG en Park Motors. De eerste heeft bij de tweede opnieuw een grote bestelling geplaatst van vracht- en personenwagens om zelf te gaan verhuren.

Garage VAG biedt een waaier aan diensten, waaronder autoverhuur. Het bedrijf heeft zo’n 80 wagens in de verhuur, zowel aan particulieren als ondernemingen. Het garagebedrijf heeft onlangs 15 nieuwe wagens aangekocht en heeft ervoor gekozen om dat te doen bij Park Motors enkele honderden meters verderop. “Het is de tweede keer dat we bij hen aankopen”, vertelt Kris Vangeel van VAG. “4 jaar geleden hebben we ook 15 stuks bij Park Motors gekocht en we zijn in die periode heel tevreden geweest over hun service. Ze staan voor ons altijd klaar. Dus moesten we er niet lang over nadenken om opnieuw naar hen te stappen.”

Park Motors is concessiehouder van Peugeot en woont samen met KIA Motors. VAG kocht bij hen onder meer Peugeot Boxers voor verhuisdoeleinden met laadliften en achterdeuren, KIA CEED en CEEDSW en Peugeot 208, 308 en 3008. Eind februari wordt ook nog een elektrische Peugeot 208 geleverd.

“Wij willen in de toekomst ook meer inzetten op het verhuur elektrische wagens en gaan met deze auto de markt wat verkennen. Onze klanten kunnen op deze manier zelf ondervinden hoe het is om elektrisch te rijden. Zeker voor de bedrijven en overheidsdiensten die bij ons huren is dat niet onbelangrijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer